Affiliated FM is een gespecialiseerde 'best-in-class' property verzekeraar in de Verenigde Staten en Canada. Buiten de Verenigde Staten en Canada opereren wij als Affiliated FM, een divisie van Factory Mutual Insurance Company en FM Insurance Company, Limited. Onze property verzekeringen en schadepreventie oplossingen zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze selecte groep makelaars. Wij staan voor duurzame partnerschappen die toegevoegde waarde leveren door de vaardigheden van onze deskundige account engineers en production underwriters optimaal te benutten.

Onze makelaars vormen het hart van ons bedrijfsmodel en wij zien hen dan ook als een verlengstuk van ons eigen product- en dienstverleningsteam. Wij werken hard om onze makelaars te voorzien van onderscheidende producten en diensten waar zij bij hun verzekerden mee kunnen aankomen, om hen zo te helpen nieuwe relaties op te bouwen én te behouden.

Wij zijn van mening dat verzekerden niet blootgesteld hoeven te worden aan grote property schade. Door onze jarenlange ervaring, specialisatie en onderzoek op het gebied van schadepreventie zijn wij in staat rendabele en praktische oplossingen te ontwikkelen waarmee verzekerden hun risicokosten op de lange termijn beter kunnen verlagen.

Bekijk ook de rest van onze site om meer te weten te komen over onze brede dekking, concurrerende premiestellingen, schaderegeling, solvabiliteit, schadepreventiediensten, stabiele capaciteit, property specialisatie en internationale programma’s

Bedrijfsadres

270 Central Avenue
Johnston, RI 02919
USA

Telefoon: +1 (1)401 275 3000
Fax: +1 (1)401 944 9477