Bij het kiezen van een dienstverlener, ongeacht of deze advocaat, accountant of technologiedeskundige is, let u erop of de partner de noodzakelijke expertise heeft om waarde toe te voegen aan uw onderneming. Affiliated FM is die partner op het gebied van property verzekeringen. Wij richten ons volledig op property verzekeringen. Hierdoor krijgt u toegang tot een verzekeraar die u het volgende biedt:

Hoe houdt dit verband met mijn sector?

Mogelijkheden voor samenwerking

01

Creatieve oplossingen

Dankzij hun jarenlange ervaring kijken Affiliated FM underwriters en engineers verder dan het voor de hand liggende, waardoor ze verzekerden kunnen helpen hun doelen op creatieve en praktische manieren te bereiken.

Bij een samenwerking met Affiliated FM kunt u rekenen op de steun van een underwriter en een account engineer die zich volledig richten op het ontwikkelen van verzekerings- en schadepreventie oplossingen. Door gedegen training en werkervaring zijn zij opgeleid om exclusief met u en uw makelaar samen te werken aan het ontwikkelen van praktische oplossingen die aan uw behoeften voldoen.    

Bekijk hoe deze prospect verzekerde een beroep doet op de expertise van Affiliated FM om het risicoprofiel te verbeteren en zijn onderneming te beschermen tegen schade.

02

Gedrevenheid

Wij werken hard om voor onze verzekerden van toegevoegde waarde te zijn. Om onze eigen prestaties te kunnen meten, vroegen wij een extern adviesbureau om in gesprek te gaan met onze makelaars.

Als gespecialiseerde verzekeraar moeten wij de beste zijn in wat wij doen. We hebben onlangs een onderzoek laten uitvoeren onder verschillende makelaars waarmee we samenwerken om te zien waar we staan.

In het onderzoek worden verschillende dienstverleners vergeleken. Wanneer een deelnemer aangeeft dat de samenwerking bevorderlijk is voor beide partijen en gericht is op het bereiken van een gezamenlijk doel, wordt de dienstverlener beoordeeld als strategische partner. Het consultancybureau gaf aan dat uit dit onderzoek het hoogste percentage strategische partners kwam dat ze ooit hadden gezien.

03

Langetermijnsamenwerking

Het is gemakkelijk het overzicht kwijt te raken in deze snel veranderende wereld. Het bieden van stabiliteit en consistentie is doorslaggevend geweest voor ons succes.

De markt voor property verzekeringen kan erg onzeker zijn. Natuurrampen, terroristische aanslagen en onzekere inkomsten uit investeringen kunnen zorgen voor een onduidelijk bedrijfsklimaat. Affiliated FM gaat de harde realiteit niet uit de weg en kijkt naar de lange termijn in plaats van alleen het nu. Tijdens marktverstorende gebeurtenissen zoals de financiële crisis van 2008 is Affiliated FM juist op koers gebleven door meer producten, diensten en capaciteit te bieden.

04

Betrokkenheid

Kortetermijndenken is gericht op het maken van winst op de korte termijn. Affiliated FM kijkt verder en wil van toegevoegde waarde zijn voor de lange termijn.

Het komt in de verzekeringsbranche regelmatig voor dat kapitaal tussen bedrijfsonderdelen wordt verplaatst om te profiteren van de grootste mogelijkheid op winst. Affiliated FM richt zich volledig op de behoeften van verzekerden op het gebied van property verzekeringen. De premie wordt niet gebruikt om de groei van andere ondernemingen te financieren; deze wordt geïnvesteerd in producten en diensten die van waarde zijn voor de samenwerking.